Städning Göteborg

Prisvärd inre och yttre städning av fastigheter inklusive fönsterputs och klottersanering allt till låga priser.

Städning i Göteborg

Anlita oss för en bra städning i Göteborg om du vill ha en välstädad yttre fastighet eller ett trapphus som som ger en välkomnande upplevelse. Vi ser till att du får flexibla, skräddarsydda lösningar som fungerar väl för dig. Det spelar ingen roll vad du behöver, utan vi ser till att du får den typ av utförande du vill ha. Vi arbetar för att alla besökare och boende till våra kunders fastigheter skall få ett gott intryck. Kombineras oftast med IKAB´s övriga tjänster inom fastighetsskötsel och fastighetsförvaltning.

Trappstädning

Vi tar uppdrag och gör rent i trapphus i hyreshus, bostadsrättshus och även kontorshus med ett eller flera trapphus. Dessa måste hållas rena på ett bra sätt, så att det ska vara inbjudande för de som bor där, så väl för de som ska besöka dem som bor där. Vi jobbar genom att följa olika checklistor och vi har personal med många års erfarenhet av städning. Vi kan i stort sett garantera att du blir nöjd oavsett vilken av våra städtjänster du anlitar oss för att göra.

Fönsterputs

Smutsiga fönster i våra hem, på vår arbetsplats eller var än må vara förtjänar att förbli i sin rätta form – rena! Det räcker inte med att tvätta av fönsterna med lite vatten nån gång då och då utan fönster behöver ständigt ses efter och rengöras med rätt typ av medel. Ser man inte till att underhålla sina fönster emellanåt så riskerar man att slita på dem och få en beständigt försämrad kvalité.

Yttre renhållning

Klottersanering, fasadrengöring och allmän rengöring av alla slags byggnader även rengöring av tillhörande yttre fasader exempelvis fönstergaller. Tömning av papperskorgar och städning av markområde, sandlådor och övrig lekutrustning. 

Kontakt Urban

Vill du veta mer om våra tjänster?