Vakmästartjänster Göteborg

Vi erbjuder prisvärda vaktmästartjänster.

Vakmästartjänster Göteborg

Vi erbjuder prisvärda vaktmästartjänster.

Vaktmästartjänster

En bra vaktmästarfunktion utmärks av kunnig och hjälpsam personal, som är lyhörd och servicemedveten. Vår företagskultur genomsyras av hög servicegrad och ett starkt kundfokus. Alla tjänster skräddarsyr vi utifrån våra kunders behov. Vi har stor vana av att hantera vaktmästartjänster för olika typer av verksamheter och har resurser att snabbt åtgärda akuta fel. Kontakta oss så berättar vi mer 070-710 06 70 (Urban).

Professionell personal

I rollen som vaktmästare är vårt mål är att ta hand om uppdragsgivarens lokaler och personalen som vistas där på ett professionellt och tillfredsställande sätt. Vi vet vår personal om att vi är vår uppdragsgivares ansikte utåt och anpassar servicen därefter. Vi är behjälpliga med de sedvanliga arbetsuppgifter samt rapporterar eventuella brister och möjligheter som ligger utanför vaktmästeriets uppdrag, se fastighetsförvaltning.

Hustomte

Vi utför även energioptimering och tänker ständigt på kundens möjligheter att effektivisera fastigheterna. Genom noggrann arbetseffektivisering i och runt fastigheterna kan vi använda vunnen tid till nya förbättringar och önskemål från kund.  

Kontakt Urban

Vill du veta mer om våra tjänster?