Fastighetsskötare för säsongsanställning 2024

Vill du få chansen att arbeta praktiskt med fysiska arbetsuppgifter i en härlig utemiljö? Nu söker vi på IKAB nya fastighetsskötare under sommarsäsongen till vårt härliga team.

Fastighetsskötare yttre skötsel

Din Roll:

Som fastighetsskötare kommer du att ha en central roll i att skapa och upprätthålla en välvårdad miljö för våra boenden och hyresgäster. Ditt dagliga arbete kommer främst att fokusera på skötsel av grönyteområden. Det innebär att du kommer att vara ansvarig för uppgifter som ogräsbekämpning, beskärning av häckar, lövupptagning och renhållning.

Denna tjänst inkluderar majoriteten självständigt arbete där du som fastighetsskötare ansvarar över ett specifikt område. Du behöver därför vara självgående och gillar att lösa problem. Du kommer att ha frihet att planera och genomföra dessa uppgifter på ett effektivt sätt, vilket kräver att du är ansvarstagande och kan ta egna initiativ.

Vem är du?

Som person är du inte rädd för att testa nya saker och är en lagspelare när det krävs. Du har också en personlig mognad och är mycket ansvarstagande i rollen som fastighetsskötare. Denna tjänst är idealisk för dig som trivs med att arbeta självständigt och tar ansvar för att hålla våra utomhusområden i bästa skick. Din insats kommer att göra en betydande skillnad för våra boendemiljöer och hyresgästers trivsel. Om du är en problemlösare och njuter av att ha kontroll över ditt arbete, är detta den perfekta rollen för dig.

Dina Arbetsuppgifter Inkluderar:

  • Ogräsbekämpning för att säkerställa välskötta grönytor.
  • Beskärning av häckar och buskar för att bevara en estetiskt tilltalande miljö.
  • Lövupptagning och bortforsling för att bibehålla en ren och snygg utomhusmiljö.
  • Allmän renhållning för att skapa en trivsam och säker miljö för våra boenden.

Utöver de ovan nämnda arbetsuppgifterna kan det förekomma andra uppgifter som tillkommer vid behov. Vi ser alltid till att vårt team är mångsidigt och redo att hantera olika uppgifter för att upprätthålla våra fastigheter på bästa sätt.

Våra Förväntningar:

Vi på IKAB strävar alltid efter högsta kundnöjdhet. Det innebär att vi förväntar oss att du arbetar noggrant och med engagemang för att säkerställa att våra fastigheter och utomhusmiljöer är i utmärkt skick. Du kommer att vara vårt ansikte utåt och en viktig del av vårt kundtillfredsställelsearbete. Noggrannhet, engagemang, mycket ansvarskänsla, samt att vara en problemlösare är viktiga egenskaper för att uppfylla denna tjänst med så hög kvalité som möjligt. Du ska ha förmåga att kunna arbeta såväl i grupp som självständigt.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av fastighetsskötsel sedan tidigare. Du har körkort B och behärskar svenska språket både i tal och skrift.

Vi utgår ifrån vårt kontor som ligger i Kållered.

Varaktighet: Säsongsarbete 7 månader med varaktighet från maj till oktober.

Hur du ansöker

Låter det som att denna tjänst skulle passa in på dig?
Välkommen in med din ansökan i form av cv och personligt brev till ansokan@ikab.org. Skriv ”fastighetsskötare för säsongsanställning 2024” som ämne. Sista ansökningsdatum är 2024-03-15. Urval av kandidater sker löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut.

Vi lägger även stor vikt vid personlig lämplighet.
Referenser från tidigare arbetsgivare kommer eventuellt att efterfrågas.