Fastighetsskötsel Göteborg för din Brf

Håll din fastighet i toppskick med vår pålitliga fastighetsskötsel. Vi är specialiserade på att betjäna bostadsrättsföreningar och tar hand om allt från trappstädning till trädgårdsarbete, så att du kan njuta av en välskött och välkomnande miljö. Oavsett om det gäller mindre bostadshus eller större bostadsområden, har vi den expertis och erfarenhet som krävs för att säkerställa att din bostadsrättsförenings fastighet är i optimalt skick.

Fastighetsskötsel Göteborg/ fastighetsservice Göteborg
för dig som inte har tid att underhålla fastigheten

Fastighetsskötsel Göteborg

Upptäck vårt mångsidiga utbud av tjänster inom fastighetsskötsel Göteborg, vi kombinerar expertis och engagemang för att säkerställa att din fastighet är i de bästa händerna. Alla tjänster går att kombinera och skräddarsy efter din fastighets behov.

Invändigt underhåll

Vi tar hand om skötseln av källare, tvättstugor, värme och belysning. Vårt team av erfarna tekniker och fastighetsskötare ser till att alla interna system och utrymmen fungerar smidigt och att eventuella problem hanteras snabbt och effektivt.

Utvändigt underhåll

Vi utför klottersanering, fasadrengöring och allmän rengöring av din fastighet. Våra fastighetsskötare tar hand om allt från fönstergaller till sandlådor, inklusive tömning av papperskorgar och städning av markområden och lekutrustning.

Övrigt fastighetsunderhåll

Vi tar hand om alla övriga aspekter av fastighetsunderhåll, inklusive dränering, avlopp och övriga tekniska detaljer. Vi ser till att fastighetens infrastruktur och system alltid är i gott skick. Med vårt engagemang och tekniska kompetens säkerställer vi att din fastighet är redo för alla utmaningar som kan uppstå.

Snöskottning

Säkerhet och tillgänglighet i Vintersäsongen: Vi tar hand om snöskottningen åt dig, inklusive takskottning och borttagning av farliga istappar. Lita på oss för en smidig och trygg vinter. Med våra erfarna team och pålitliga utrustning ser vi till att din fastighet förblir säker och framkomlig i alla väderförhållanden

Fastighetsskötsel Göteborg

Säkerställ fastighetens kvalitet och trygghet med vår expertis

Vi förstår att ni som bostadsrättsförening har ett ansvar gentemot era medlemmar och hyresgäster att säkerställa att fastigheten är i bästa möjliga skick. Med vår gedigna erfarenhet inom fastighetsskötsel Göteborg och teknisk expertis kan ni lita på oss för att skapa en trygg och välfungerande miljö för era hyresgäster och verksamheter. Vi tar hand om allt det praktiska och tidskrävande arbetet åt er, såsom fastighetsskötsel, underhållsplanering, lokalvård, hantering av driftstörningar och mycket mer.

Fastighetsskötsel Göteborg
Fastighetsskötsel Göteborg

Våra tjänster inom fastighetsskötsel Göteborg täcker även de områden som lätt glöms bort

Inga detaljer överges – vi tar hand om allt

Vår fastighetsskötsel Göteborg inkluderar även det som kanske kan ses som små men viktiga detaljer, som att klippa gräset, fixa en trasig lampa eller byta ut slitna dörrhandtag. Vi ser till att ingenting lämnas åt slumpen, och vi arbetar proaktivt för att förebygga problem innan de uppstår. Med våra tjänster inom fastighetsskötsel kan ni vara säkra på att er fastighet är i de bästa händerna, och att allt sköts med precision och omsorg.

Vi erbjuder mycket mer än bara expertis och erfarenhet

Vi blir din personliga rådgivare

När ni väljer IKAB som er fastighetsskötsel Göteborg får ni inte bara tillgång till vår expertis och erfarenhet, utan också vår personliga rådgivning och support. Vi agerar som ert bollplank och ger er värdefulla insikter och rekommendationer för att optimera er fastighets prestanda och ekonomiska resultat.

vAR fastighetsskötsel Göteborg inte vad du letade Efter?

Utforska våra övriga tjänster

Har du nyligen blivit tilsatt i styrelsen för din bostadsrättsförening?

Här hittar du relevant information

Vänta inte

Skicka en intresseanmälan så kontaktar vi dig