Fastighetsskötsel i Göteborg – Till företag och BRF:er

Letar du efter tillförlitlig och prisvärd fastighetsskötsel i Göteborg? Vårt team erbjuder komplett skötsel av fastigheter med allt från trädgårdsskötsel till omfattande underhållsarbete. Specialiserade på både kommersiella fastigheter och bostadsrättsföreningar, ser vi till att dina fastigheter alltid är i toppskick. Våra tjänster inom fastighetsskötsel Göteborg och fastighetsservice Göteborg, inkluderar planering, genomförande och uppföljning för att garantera bästa möjliga resultat. När det kommer till fastighetsservice i Göteborg är vi det själklara valet, oavsett om det gäller mindre bostadshus eller större bostadsområden.

Kontakta oss för totalentreprenad eller enstaka tjänster inom fastighetsskötsel Göteborg.

Fastighetsskötsel Göteborg/ fastighetsservice Göteborg
för dig som inte har tid att underhålla fastigheten

Fastighetsskötsel Göteborg

Upptäck vårt mångsidiga utbud av tjänster inom fastighetsskötsel Göteborg, vi kombinerar expertis och engagemang för att säkerställa att din fastighet är i de bästa händerna. Alla tjänster går att kombinera och skräddarsy efter din fastighets behov.

Invändigt underhåll

Vi tar hand om skötseln av källare, tvättstugor, värme och belysning. Vårt team av erfarna tekniker och fastighetsskötare ser till att alla interna system och utrymmen fungerar smidigt och att eventuella problem hanteras snabbt och effektivt.

Utvändigt underhåll

Fasadrengöring och noggrann allmän rengöring av din fastighet. Våra kompetenta fastighetsskötare tar hand om allt från fönstergaller till sandlådor, inklusive tömning av papperskorgar och effektiv städning av markområden och lekutrustning..

Övrigt fastighetsunderhåll

Vi tar hand om alla övriga aspekter av fastighetsunderhåll, inklusive dränering, avlopp och övriga tekniska detaljer. Vi ser till att fastighetens infrastruktur och system alltid är i gott skick. Med vårt engagemang och tekniska kompetens säkerställer vi att din fastighet är redo för alla utmaningar som kan uppstå.

Klottersanering

Kampen mot graffiti och smuts på byggnader kräver expertis och rätt utrustning. Vårt klottersaneringsteam i Göteborg använder miljövänliga och effektiva metoder med högtrycktvätt för att ta bort graffiti på ett sökert sätt. Vi och återställer byggnaders ursprungliga skick vilket även skyddar mot framtida nedsmutsning.

Snöskottning

Säkerhet och tillgänglighet i Vintersäsongen: Vi tar hand om snöskottningen åt dig, inklusive takskottning och borttagning av farliga istappar. Lita på oss för en smidig och trygg vinter. Med våra erfarna team och pålitliga utrustning ser vi till att din fastighet förblir säker och framkomlig i alla väderförhållanden

Fastighetsskötsel Göteborg

Säkerställ fastighetens kvalitet och trygghet med vår expertis

Vi förstår att ni som bostadsrättsförening har ett ansvar gentemot era medlemmar och hyresgäster att säkerställa att fastigheten är i bästa möjliga skick. Med teknisk expertis och vår gedigna erfarenhet inom fastighetsskötsel Göteborg / fastighetsservice Göteborg kan ni lita på oss för att skapa en trygg och välfungerande miljö för era hyresgäster och verksamheter. Vi tar hand om allt det praktiska och tidskrävande arbetet åt er, såsom fastighetsskötsel, underhållsplanering, lokalvård, hantering av driftstörningar och mycket mer.

Våra tjänster inom fastighetsskötsel Göteborg täcker även de områden som lätt glöms bort

Inga detaljer överges – vi tar hand om allt

Vår fastighetsskötsel Göteborg inkluderar även det som kanske kan ses som små men viktiga detaljer, som att klippa gräset, fixa en trasig lampa eller byta ut slitna dörrhandtag. Vi ser till att ingenting lämnas åt slumpen, och vi arbetar proaktivt för att förebygga problem innan de uppstår. Med våra tjänster inom fastighetsskötsel kan ni vara säkra på att er fastighet är i de bästa händerna, och att allt sköts med precision och omsorg. Vår fastighetsservice Göteborg utförs med trevlig och duktig personal.

Vi erbjuder mycket mer än bara expertis och erfarenhet

Vi blir din personliga rådgivare

När ni väljer IKAB som er fastighetsskötsel Göteborg får ni inte bara tillgång till vår expertis och erfarenhet, utan också vår personliga rådgivning och support. Vi agerar som ert bollplank och ger er värdefulla insikter och rekommendationer för att optimera er fastighets prestanda och ekonomiska resultat.

vAR fastighetsskötsel Göteborg inte vad du letade Efter?

Utforska våra övriga tjänster

Har du nyligen blivit tilsatt i styrelsen för din bostadsrättsförening?

Här hittar du relevant information

Vänta inte

Skicka en intresseanmälan så kontaktar vi dig