Maskinarbete Göteborg

Maskinarbete Göteborg, kompetent personal och bra maskinpark.

Maskinarbete Göteborg

Maskinarbete Göteborg med omnejd

IKAB: Maskinarbete Göteborg

En lång och bred erfarenhet gör oss till en säker arbetspartner för alla typer av anläggningsarbete och maskinarbeten Göteborg. Vi har en maskinpark som klarar de största uppdragen i branschen även i känslig citymiljö. IKAB åtar sig allt från totalentreprenader men även uppdrag med enskilda maskiner. Vår styrka är vår kompetenta personal och vår breda maskinpark som tillsammans kan sammansättas och även optimeras till olika sorter och storlekar på arbeten.

Grävmaskiner

IKAB har grävmaskiner i olika storlekar och tar därför alla sorter uppdrag inom grävning och schaktning. Vi kan även flytta stora jordmassor, vilket behövs när man bygger vägar eller hus men kommer däremot att använda en liten grävmaskin för att gräva ett hål för en pool på tomten. Med många olika storlekar kan vi alltså utföra de flesta av de efterfrågade arbetena. Se även Markarbete.

Dumper

För att klara arbeten i svår terräng, så använder vi oss av en dumper som klarar väldigt stora nivåskillnader utan att tippa eller fastna. Den har dessutom drivning på alla hjul, något som gör den väldigt rörlig och flexibel. Kontakta oss alltså när du behöver flytta sten, grus och jord på ställen där det är svårt att komma fram och en vanlig lastbil skulle få problem.

Nyinvesteringar

Sop- och sug maskin Multihog CV350 (våren 2021)
Nyinvestering, hos oss sedan vecka 9. Kompakt, multifunktionell sopmaskin som har kapacitet att arbeta årets alla dagar. Miljöklassad motor som dessutom är en av de renaste motorerna på marknaden.

Den kan även suga rent dagvattenbrunnar och har sandfälla i botten. Detta bör göras en gång år helst i samband med vårstädning.  Denna maskin fungerar alltså till mycket, såsom att sopa upp flis på våren och på hösten sopar den upp löv.
Mercedes Benz Arocs 2553 (våren 2021)

Kranväxlare med 28 ton/m kranen har en räckvidd på 17m men lyfter alltså mindre i ytterläget.

Årsmodell 2020 med utrustning:

  • Skopa
  • Gripsåg
  • Pallgafflar
  • Lyftok
Fastighetsskötsel Göteborg
Fastighetsskötsel Göteborg
Kontakt Urban

Vill du veta mer om våra tjänster?