Maskinarbete

Maskinarbete utförs kompetenta personal med bred maskinpark för alla sorters på arbete.

Maskinarbete

En lång och bred erfarenhet gör oss till en säker arbetspartner för alla typer av mark och anläggningsarbeten. Vi har en maskinpark som är anpassad för att klara allt från känslig citymiljö upp till de största uppdrag i branschen. IKAB åtar sig allt från totalentreprenader till uppdrag med enskilda maskiner. Vår styrka är vår kompetenta personal och vår breda maskinpark som tillsammans kan sammansättas och optimeras till olika sorter och storlekar på arbeten.

Grävmaskiner

IKAB har grävmaskiner i olika storlekar och tar alla uppdrag inom grävning och schaktning. Vi kan även flytta stora jordmassor, vilket behövs när man bygger vägar eller hus – eller använda en liten grävmaskin för att gräva ett hål för en pool på tomten. Med många olika sorters redskap för att kunna utföra efterfrågade arbeten.

Dumper

För att klara arbeten i svår terräng har vi en dumper som klarar väldigt stora nivåskillnader utan att tippa eller fastna och har dessutom drivning på alla hjul, något som gör den väldigt rörlig och flexibel. Behöver du flytta sten, grus och jord på ställen där det är svårt att komma fram och där en vanlig lastbil skulle köra fast direkt.