Markarbeten – Göteborg

Välkommen till IKAB – mark. Vi är dedikerade till att förse privatpersoner med skräddarsydda marklösningar som förvandlar bostäder till personliga oaser. Oavsett om det handlar om att skapa en fridfull trädgård, anlägga en praktisk uppfart eller förbättra utemiljön, står vi redo att förverkliga dina visioner.

Markarbeten, Vi förvärkligar din vision

Markarbeten i Göteborg

Vi på IKAB är stolta över att erbjuda en bred palett av skräddarsydda markarbeten, skapade för att möta behoven hos privatpersoner, bostadsrättsföreningar och små företag i Göteborg. Vår expertis sträcker sig bortom det vanliga och omfattar, men är inte begränsad till följande markarbeten:

Trädgårdsdesign och anläggning

Skapa en oas av grönska och skönhet med vår trädgårdsdesign och anläggningstjänst. Oavsett om du önskar en lummig reträtt, en modern minimalistisk trädgård eller en blomstrande färgexplosion, hjälper vi dig att förverkliga din drömträdgård.

Marknivellering och dränering

För att säkerställa att din utomhusmiljö är skyddad från vattenansamlingar och ojämnheter, erbjuder vi marknivellering och dränering. Vi analyserar noga terrängen för att skapa en plan som optimerar markens stabilitet och skyddar mot potentiella vattenproblem.

Stenläggning och uppfarter

Ge ditt hem eller företag ett varaktigt och stilfullt intryck med vår stenläggning och uppfartstjänst. Vi använder högkvalitativa material och noggrannhet i utförandet för att skapa vackra och funktionella ytor som står emot tidens påfrestningar.

Utebelysning

Förvandla din trädgård till en förtrollande plats på kvällen med vår utebelysningstjänst. Belysningen inte bara förbättrar säkerheten utan skapar även en stämningsfull atmosfär för dig. Vi kan även underhålla belysningen om ni så önskar.

Staket och avgränsningar

Skapa integritet och definiera ditt utomhusutrymme med våra skräddarsydda staket och avgränsningar. Vi erbjuder olika material och stilar för att passa din estetiska vision och funktionella behov.

Bevattningssystem

För att säkerställa att din trädgård förblir frodig och välskött erbjuder vi installation av effektiva bevattningssystem. Anpassa bevattningen efter dina växters behov och minska vattenförbrukningen med smarta lösningar.

Plantering och vegetation

Förbättra din trädgård med våra experttjänster för plantering och vegetation. Vi hjälper dig att välja växter som trivs i ditt specifika klimat och skapar en balanserad och vacker utomhusmiljö.

Skräddarsydda markarbeten för dig

Vi vet att bostadsrättsföreningar och mindre företag strävar efter effektiva och ekonomiska lösningar för sina markbehov. Vi erbjuder skräddarsydda markarbeten för era gemensamma utrymmen, inklusive underhållsfria alternativ som bibehåller estetiken år efter år.

Du vill såklart veta Hur våra projektprocesser ser ut

Projektprocessen från start till mål

1. Besiktning av området

Vi inleder varje projekt med en noggrann besiktning av det område där arbetet ska utföras. Detta steg är avgörande för att förstå omfattningen av projektet och identifiera eventuella specifika behov eller utmaningar. Det ger oss även möjlighet att lyssna på dina önskemål och förväntningar för att säkerställa att vi skräddarsyr lösningen efter dina behov.

2. Upprättande av plan och tidsram

Efter besiktningen tar vår erfarna arbetsledare över markarbetet. Arbetsledaren ansvarar för att sätta upp en detaljerad plan och tidsram för projektet. Denna plan delas också med dig som kund för att säkerställa att du är informerad om varje steg av processen. Vi värdesätter öppen kommunikation och strävar efter att skapa en tydlig förståelse för hur projektet kommer att utvecklas.

3. Utförande av arbetet

När planen och tidsramen är godkända påbörjar vi själva markarbetet. Vårt team av erfarna markarbetare och specialister genomför varje steg med precision och omsorg. Vi fokuserar inte bara på att uppfylla kraven i planen utan strävar även efter att överträffa dina förväntningar genom att leverera högkvalitativa resultat.

4. Slutbesiktning tillsammans med kunden

Efter att arbetet är slutfört genomför vi en slutbesiktning tillsammans med dig som kund. Detta steg är av yttersta vikt för att säkerställa att du är helt nöjd med det färdiga resultatet. Vi går igenom varje detalj och eventuella frågor eller justeringar diskuteras för att säkerställa att projektet uppfyller dina förväntningar på alla nivåer.

5. Avslutning och uppföljning

Efter slutbesiktningen avslutar vi projektet och säkerställer att alla lösa ändar är knutna. Vi överlämnar nödvändig dokumentation och information om eventuell eftervård som kan krävas. Vår relation slutar inte här; vi strävar efter att skapa långsiktiga samarbeten och står till förfogande för eventuella framtida frågor eller projekt.

Vi är stolta över vår strukturerade och transparenta projektprocess i våra markarbeten, och vår ambition är att göra varje steg smidigt och välinformerat för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen genom hela projektet.

Undrar du också hur mycket detta kommer kosta dig?

Prisinformation

Vi strävar efter att erbjuda transparenta och konkurrenskraftiga priser för våra markarbeten. För de flesta projekt tillämpar vi följande prissättning:

  • Markarbetare: 490 kr/h
  • Arbetsledare: 680 kr/h

Utöver detta tillkommer kostnader för materialinköp och eventuell uthyrning av maskiner. Materialkostnaderna varierar beroende på projektets omfattning och specifika krav. Ett tillägg på 15% tillkommer för maskiner som behöver hyras in.

Det är viktigt att notera att varje projekt är unikt och kan variera i omfattning. Därför kan prissättningen anpassas efter projektets specifika behov. Vi är även glada att erbjuda rabatter beroende på projektets omfattning och antalet tjänster som köps från oss. Ju mer omfattande ditt projekt är och ju fler tjänster du väljer att inkludera, desto mer kan vi rabattera våra priser för att möta dina specifika krav och budget.

För exakt prissättning och för att diskutera dina specifika projektbehov, är du välkommen att kontakta oss direkt. Vi ser fram emot att skräddarsy en lösning som passar just ditt projekt.

Hitta du inte vad du letade fter?
Utforska våra övriga tjänster

Har du nyligen blivit tilsatt i styrelsen för din bostadsrättsförening?

Här hittar du relevant information om vad som gäller på vintern

Vänta inte

Skicka en intresseanmälan så kontaktar vi dig