Om oss

Bakgrund om oss

Ursprunget till vår historia ligger i en stark vilja att emulera den omsorg och engagemang som kommersiella fastighetsaktörer visar för sina egna fastigheter och att erbjuda samma omsorg och uppmärksamhet till fastigheter ägda av enskilda aktörer. Vår drivkraft ligger i att skapa en förändring som utgår från ett önskat behov – att ge varje fastighet den omfattande och proaktiva vård den förtjänar.

Vår strävan är att inte bara leverera tjänster av högsta möjliga kvalitet, utan att också erbjuda en upplevelse som går utöver det förväntade. Vi inser att vi kanske inte alltid är den mest prisvärda aktören på marknaden, men vi är stolta över att vara ditt val för överlägsen kvalitet och kundtillfredsställelse. När du väljer oss, väljer du en partner som prioriterar din nöjdhet och engagerar sig i att skapa resultat som imponerar. Varje kund är unik och viktig för oss, och vi strävar efter att göra varje samarbete minnesvärt och givande.

Våra kunder

Vi betjänar en bred mångfald av klienter, från bostadsrättsföreningar till kommunala organisationer och privata fastighetsbolag. Det varierade kundspektrumet ger oss värdefull erfarenhet och insikter i de specifika behoven för olika verksamheter. Med flexibilitet och lyhördhet strävar vi alltid efter att skapa den optimala lösningen för varje individuell kund, anpassad efter deras unika krav och utmaningar.

Vår resa

Intermark Kållered AB är ett ungt företag i utveckling. Vi ökar vår omsättning, utökar vår personalstyrka och tar på oss fler uppdrag varje år. Vår VD, Urban Lindbom, som har över 32 års erfarenhet inom fastighetsskötsel och markarbeten, leder företaget med stor expertis och passion. Urban Lindbom har tidigare framgångsrikt drivit FTE Väst AB med ca 40 anställda, som senare blev uppköpt av Svensk Markservice. Denna erfarenhet och vårt dedikerade team har varit en viktig drivkraft för IKAB:s framgång.

Trädgårdsskötsel

2018: IKAB grundades

IKAB, även känt som Intermark Kållered, såg dagens ljus år 2019 med en tydlig vision – att skapa en förändring inom fastighetsbranschen genom professionell fastighetsskötsel. Det började som ett fastighetsskötselbolag, och genom dedikation och framsteg har vi växt till att bli mycket mer än så.

2023: IKAB utökar med fastighetsförvaltning

Under resan har vi utvidgat våra horisonter. Vad som började som ett fastighetsskötselbolag har nu blomstrat till att inkludera fastighetsförvaltning och markarbeten. Det är en naturlig utveckling som speglar vår strävan att erbjuda helhetslösningar till våra kunder.
våra tjänster

Varför ska du välja IKAB?

Valet av fastighetsförvaltare är svårt

Här är några skäl till varför IKAB är det självklara valet för bostadsrättsföreningar och fastighetsägare som söker en partner med dedikation, erfarenhet och innovation.

Helhetslösningar

Vi strävar efter att vara en komplett partner för våra kunder. Utöver fastighetsskötsel och förvaltning erbjuder vi även vinterväghållning och markarbeten, vilket ger våra kunder bekvämligheten av att hantera flera aspekter av fastighetsrelaterade behov under ett och samma tak.

Kundfokuserad tillvägagångssätt

För oss är varje kund unik. Vi anpassar våra tjänster för att exakt matcha era specifika behov och prioriterar en personlig och lyhörd service. Kundtillfredsställelse är inte bara ett mål, det är en grundläggande princip för allt vi gör. Av denna anledningen får varje kund en egen fastighetsförvaltare tilldelad sig.

Kvalitet och pålitlighet

Kvalitet är vårt signum. Varje tjänst och varje insats från vår sida präglas av högsta standard. Vi levererar pålitliga lösningar som inte bara uppfyller förväntningarna utan överträffar dem.

Flexibilitet och anpassningsförmåga

Vi förstår att varje fastighet och varje kund har unika behov. Vår flexibilitet och förmåga att anpassa oss gör oss till en mångsidig partner som kan möta och överträffa förväntningar.

Egenanställd personal

Vi tror på att ha kontroll över kvalifikationer och professionalism. Därför satsar vi uteslutande på egenanställd personal som är noggrant utvald för sin kompetens och expertis. Det är vår garanti för att varje uppdrag hanteras av proffs med hög kompetens och engagemang.

Lär känna vårt team

Urban Lindbom

VD & förvaltningschef
urban.l@ikab.org
0707 100 670

Dayhane Beltran

Ekonomiansvarig & förvaltare
dayhane.b@ikab.org
0707 200 560

Rickard Kronbeck

Arbetsledare/ Maskinförare
rickard.k@ikab.org

Örjan Pingol

Fastighetsskötare
örjan.p@ikab.org

Abdi Mohamed

Fastighetsskötare
abdi.m@ikab.org

Theodor Fors

Fastighetsskötare

Mikael Olsson

Fastighetsskötare

Mikael Sörensen

Fastighetsskötare

Reza Sangarpour

Fastighetsskötare

Företaget växer

Vill du jobba hos oss? Vi är ett expanderande företag som ständigt letar efter nya talanger. Om du delar vår passion för fastighetsförvaltning och vill vara med och forma framtidens boendemiljöer, så kan du vara den vi söker. Utforska möjligheterna att jobba hos oss och bli en del av vårt dedikerade team