Säker vinterväghållning och effektiv snöröjning i Göteborg

Välkommen till IKAB’s vintertjänster i Göteborg. Här går vi bortom de vanliga trädgårdssysslorna för att säkerställa din komfort och säkerhet under den kalla årstiden. Med våra experttjänster inom snöröjning, halkbekämpning och takskottning tar vi hand om både ditt välbefinnande och din fastighets skydd. Utforska våra skräddarsydda lösningar och låt oss vara din pålitliga partner för en problemfri vinter.

Snöröjning, Perfekt för dig under vinterhalvåret

Vi har beredskap runt hela Göteborg

Oavsett om det är din bostad, företagslokaler eller offentliga utrymmen, kan vår snöskottningstjänst hantera alla typer av områden. Vi anpassar våra insatser efter dina behov och arbetar effektivt för att avlägsna snön och skapa säkra gångvägar och parkeringsplatser.

Halkbekämpning

Även om du håller ytor kring din fastighet fria från snö kan halkan fortfarande utgöra en risk för olyckor. För att säkerställa säkerheten kan du ta hjälp av vår halkbekämpningstjänst genom sandning. Vi strör sand och grus på riskfyllda ytor i Göteborgsområdet, vilket ger dig möjlighet att förflytta dig tryggt utan risken att halka och skada dig.

Snöröjning

Med våra professionella maskiner erbjuder vi effektiv snöröjning i Göteborg. Behöver taken skottas från snö? Vi tar även hand om den utmaningen.
Våra tjänster går i linje med försäkringsbolagens krav, vilket innebär att vi ofta skottar tak för att säkerställa att du får ersättning vid en eventuell skada.

Handskottning

Ibland kräver specifika områden en ömtåligare hand. Vår handskottningstjänst är skräddarsydd för platser där maskiner har sina begränsningar. Med precision och omsorg tar våra erfarna arbetare hand om mindre ytor, trånga utrymmen och känsliga områden där en maskin inte kan nå.

Är du fastighetsägare för en bostadsrättsförening?

Styrelsen ansvarar för is- och snöröjning

Styrelsen i er bostadsrättsförening bär enligt ordningslagen ansvaret för is- och snöröjning, inklusive mark- och takskottning samt halkbekämpning. Hur detta praktiskt genomförs beror på var snön har fallit och vilka potentiella risker som kan uppstå.

Ert ansvar för snöröjning kan möjligtvis inkludera gångvägar och cykelbanor som är kopplade till fastighetsgränsen. Notera att kommunen kan delegera ansvaret för snöröjning av sin mark till er som lokala fastighetsägare. Vid eventuell osäkerhet om vad som specifikt gäller för er förening, rekommenderas en kontakt med kommunen där ni är verksamma.

Det är avgörande att vara medveten om att vid eventuella skador orsakade av halka, är det er som styrelse som ansvarar och kan bli föremål för skadeståndsansvar. För att undvika dessa potentiella risker och påföljder är det nödvändigt att säkerställa att er vinterväghållning hanteras professionellt och säkert. Vi finns tillgängliga för att diskutera hur vi kan stödja er bostadsrättsförening och säkerställa en trygg och effektiv vinterväghållning. Kontakta oss för vidare samtal och skräddarsydda lösningar.

Snöröjning till konkurrenskraftiga priser, Men….

Kunder med andra tjänster hos oss får ta del av förmånliga priser

Vi strävar efter att göra vinterväghållning så smidig och ekonomisk som möjligt för våra kunder. Därför erbjuder vi konkurrenskraftiga timpriser för våra professionella tjänster. Vad som gör vårt erbjudande ännu mer förmånligt är våra specialpriser för kunder som har förvaltningstjänster eller andra avtal hos oss.

Genom att välja Ikab får du inte bara högkvalitativa vintertjänster utan också möjligheten att dra nytta av förmånliga priser. Det är vår sätt att visa uppskattning för den långsiktiga förtroendet och samarbetet. Kontakta oss för att lära dig mer om våra timpriser och de förmånliga erbjudandena för våra befintliga kunder. Vi ser fram emot att göra vintern trygg och bekväm för dig. Gör din intresseanmälan här –>

Hur ser vårt arbete ut när det snöar eller isar till på vägarna?

Vår process i detalj

1

Schema och områdesuppdelning

Vi skapar en detaljerad schema för våra vinterväghållningsinsatser och delar upp de geografiska områdena för att effektivt hantera snöskottning och halkbekämpning. Varje team tilldelas specifika områden för optimal täckning.

2

Snöobservation och inkallning av personal

Så fort vi ser att det kommer snöa eller isa till på vägarna inkallar vi vårt vinterväghållningsteam. Personalen gör sig redo för att rycka ut så fort snön lagt sig oavsett tid på dygnet.

3

Snöplogning och halkbekämpning

Våra team tar snabbt itu med snöskottning och halkbekämpning. Vi använder avancerade snöplogar och spridare för att säkerställa att vägarna är trygga och framkomliga.

4

Återkoppling till kunder

Efter varje utfört uppdrag återkopplar vi till våra kunder med tydliga tider på när vi har besökt deras områden. Detta skapar transparens och ger kunderna lugn.

5

Kontinuerlig övervakning

Vi övervakar väderförhållandena kontinuerligt även efter avslutat arbete. Detta gör det möjligt för oss att snabbt reagera på eventuella förändringar och vidta åtgärder för att bibehålla säkerheten på vägarna.

Varför välja IKAB?

Vi erbjuder expertis, pålitlig utrustning, anpassning och tillgänglighet!

  • Erfarenhet och Professionalitet: Vårt team består av erfarna och välutbildade yrkesmän som hanterar varje uppdrag professionellt.
  • Pålitlig Utrustning: Vi använder avancerad utrustning och verktyg för att säkerställa effektiva och noggranna resultat.
  • Anpassade Lösningar: Varje plats är unik, och vi skräddarsyr våra tjänster för att möta dina specifika krav och behov.
  • Tillgänglighet: Vi förstår att behovet av snöskottning och halkbekämpning kan uppstå när som helst. Vårt team är tillgängligt för akuta uppdrag och schemalagda underhållstjänster.

FRågor och svar – Vinterväghållning

Vanliga frågor

Vi är proaktiva och reagerar snabbt på förändrade väderförhållanden. Så fort snön lagt sig åker vi ut på vägarna.

Vår tjänst utmärker sig genom effektivitet, proaktivitet och dedikation till kundtillfredsställelse. Vi använder modern utrustning och har erfaret personal för att säkerställa högkvalitativ vinterväghållning.

Vår tjänst inkluderar inspektion, snöplogning, halkbekämpning, kommunikation med kunder, efterarbete såsom påfyllning av flislådor och kontinuerlig övervakning för att säkerställa säkerheten.

Vi håller våra kunder informerade om våra insatser och återkopplar med tydliga tider för när vi har besökt deras områden. Detta via kundportalen på hemsidan. Vi välkomnar också kundfeedback för att förbättra våra tjänster inom snöröjning.

Vår prisstruktur baseras på faktorer som områdets storlek, arbetsomfattningen och eventuella extra behov. Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser och skräddarsydda lösningar för varje kund.

Vår prioriteringsstrategi kombinerar lojalitet gentemot våra långvariga avtalskunder med en geografiskt baserad planering. I första hand fokuserar vi på att tillgodose våra avtalskunders behov, särskilt de som varit kunder under en längre tid. Detta är en del av vårt åtagande att belöna och uppskatta långvariga partnerskap.

Samtidigt baserar vi våra scheman på geografisk närhet för att optimera effektiviteten. Genom att planera rutter som minimerar resvägen mellan olika kunder kan vi snabbt och effektivt nå flera platser inom ett givet område.

Vår kombinerade strategi möjliggör både individuell hänsyn till varje kunds lojalitet och en övergripande effektivitet i våra vinterväghållningsinsatser.

Hitta du inte svaret på din fråga?info@ikab.org
Hitta du inte vad du letade fter?
Utforska våra övriga tjänster

Har du nyligen blivit tilsatt i styrelsen för din bostadsrättsförening?

Här hittar du relevant information om vad som gäller på vintern

Vänta inte

Skicka en intresseanmälan så kontaktar vi dig