Teknisk Förvaltning för din bostadsrättsförening i Göteborg

Maximera din fastighets potential med våra tjänster inom teknisk förvaltning. Vi tar hand om allt från underhåll till planering för din fastighet i Göteborg och dess närområde.

Teknisk förvaltning, för dig som vill Avlasta sig från tekniska bekymmer

Låt våra tekniska förvaltare sköta allt åt dig!

Upptäck vårt mångsidiga utbud av tjänster inom teknisk förvaltning, vi kombinerar expertis och engagemang för att säkerställa att din fastighet är i de bästa händerna. Alla tjänster går att kombinera och skräddarsy efter din fastighets behov.

Lokalvård

Vi ser till att lokalerna och gemensamma utrymmen hålls i bästa skick genom städning och underhåll av trappor, entréer, hissar, trädgårdar och andra gemensamma ytor. Som teknisk fastighetsförvaltare agerar vi ofta som arbetsledare för driftspersonal, inklusive egna och externa fastighetsskötare, som utför de olika praktiska sysslorna.

Offertförfrågan och kostnadskalkyler

Vi hanterar offertförfrågningar och kostnadskalkyler för olika underhållsprojekt och tjänster. Genom vårt omfattande nätverk av pålitliga leverantörer och entreprenörer säkerställer vi konkurrenskraftiga priser och högkvalitativt arbete. Vi hjälper er att få mest värde för pengarna i ert fastighetsunderhåll.

Personlig rådgivning

Vi agerar som er personliga rådgivare inom teknisk förvaltning och fastighetsskötsel. Med vår omfattande erfarenhet och tekniska expertis ger vi er värdefulla insikter och rekommendationer för att optimera fastighetens prestanda och ekonomiska resultat. Vi stöttar er i att fatta informerade beslut för en effektiv och långsiktig fastighetsförvaltning.

Fastighetsskötsel

Vi ser till att er fastighet hålls i toppskick genom regelbunden tillsyn och proaktiv fastighetsskötsel. Vår kompetenta personal hanterar snabbt eventuella driftstörningar och vidtar åtgärder för att förebygga problem innan de uppstår. Företaget erbjuder även jourtjänster för den som vill säkerställa att sin fastigheten fungerar felfritt dygnet runt.

för den som inte har en byggteknisk bakgrund men vill hålla fastigheten i toppskick

Våra tekniska förvaltare gör jobbet åt dig

Våra tekniska förvaltare är experter inom fastighetsbranschen och specialiserar sig på att hantera och optimera den tekniska sidan av fastighetsverksamheten. En teknisk förvaltare är en ovärderlig partner för bostadsrättsföreningar som vill fokusera på det som är viktigt för dem och samtidigt säkerställa att deras fastighet är i optimalt skick.

Genom att lägga över ansvaret på oss kan du med gott samvete fokusera på annat

Vi tar hand om detaljerna så att du kan fokusera på det som är viktigt för dig

På IKAB erbjuder vi en skräddarsydda tjänster inom teknisk förvaltning som frigör tid och resurser åt er förening, samtidigt som vi tar hand om alla tekniska aspekter av fastighetsverksamheten. Genom att överlåta den tekniska förvaltningen till oss kan ni vara trygga i vetskapen om att ni har en dedikerad expert inom fastighetsbranschen som tar hand om er fastighets hälsa och välmående. Vi har en gedigen erfarenhet och kompetens inom teknisk förvaltning som gör oss skickliga på att hantera och optimera alla delar av fastighetsskötsel och underhåll. Vårt mål är att skapa en trygg och välfungerande miljö för era hyresgäster och verksamheter, samtidigt som vi ser till att er fastighet håller sig i toppskick.

Med våra förvaltningstjänster får du mer tid över åt annat

Frigör tid med våra förvaltningstjänster – Satsa på det som verkligen betyder något

Med våra tjänster inom teknisk förvaltning kan ni fokusera på att utveckla er förening, förbättra era verksamheter och stärka gemenskapen bland medlemmarna. Vi tar hand om den tekniska planeringen och utförandet av underhållsarbete, så att ni slipper oroa er för komplexa uppgifter och oväntade problem. Vi skräddarsyr våra tjänster efter era unika behov och utmaningar för att säkerställa att ni får den mest effektiva och kostnadseffektiva lösningen för er fastighet.

ikab erbjuder mycket mer än bara expertis och erfarenhet

Vi blir din personliga rådgivare

När ni väljer IKAB som er förvaltare får ni inte bara tillgång till vår expertis och erfarenhet, utan också vår personliga rådgivning och support inom teknisk förvaltning. Vi agerar som ert bollplank och ger er värdefulla insikter och rekommendationer för att optimera er fastighets prestanda och tekniska resultat.

Hitta du inte vad du letade fter?

Utforska våra övriga tjänster

Har du nyligen blivit tilsatt i styrelsen för din bostadsrättsförening?

Här hittar du relevant information

Vänta inte

Skicka en intresseanmälan så kontaktar vi dig