Trädgårdsdesign Göteborg

Vi planerar och bygger trädgården precis som du som kund vill ha det.

Trädgårdsdesign Göteborg

Trädgårdsdesign Göteborg, låt drömmen bli verklighet då vi bygger upp trädgården enligt trädgårdsplanen, vi har maskiner och kunnig personal. Söker ni någon som kan allt om trädgårdar och är med från början till slut så har ni hittat rätt. Vi ger allt vi kan i samarbetet med er som vill ha en pålitlig firma när det gäller att anlägga en trädgård efter att vi tillsammans utformat er trädgårdsdesign. När det gäller växter, träd och örter är vi experter på området. Med stor omsorg planerar vi tillsammans med er och bygger upp en trädgård som ni kommer bli nöjda med. Oavsett om ni har ett litet hus, en stor villa eller äger en fastighet med markyta ni vill förvandla till en trädgård, kan vi se till att ni blir nöjda med det arbete vi utför.

Trädgårdsförslag

Det är viktigt att trädgårdsdesignen och planeringen görs ordentligt vilket börjar med en titt på själva området som ska anläggas, och hur det ser ut under de olika årstiderna. Vi gör upp en plan över området och skissar på idéer. När en färdig skiss över området är klar tar nästa steg vid. Vi tittar på markarbetet som behöver göras och en detaljplan med alla växter, trädgårdsgångar och murar färdigställs. Justeringar och kostnadsförslag diskuteras och datum för uppstart planeras in. Ta gärna en promenad i botaniska trädgården för inspiration.

Uppbyggnad av trädgård

Vi bygger upp trädgården enligt trädgårdsplanen och har maskiner och personal för att kunna arbeta snabbt, effektivt och noggrant.  Grävmaskiner i olika storlekar ser till att grävning och schaktning blir ordentligt utförda. Vi kan även flytta jordmassor om det behövs eller använda en liten grävmaskin för att gräva ett hål för en damm eller pool på tomten. Växter och planteringar iordningställs, gräsmattor rullas ut och murar/ staket monteras. Allt enligt kundernas önskemål. Vill ni sedan få professionell hjälp med med grönyteskötseln så har vi lösningar på det också, se grönyteskötsel.

Kontakt Urban

Vill du veta mer om våra tjänster?

Trädgårdsdesign
Trädgårdsdesign Göteborg
Trädgårdsdesign Göteborg