Trädgårdsskötsel Göteborg

Välkommen till vår sida ”Trädgårdsskötsel Göteborg” – en plats där din trädgårdsdröm blir verklighet. Oavsett om du längtar efter välskötta blommor, växande grönska eller smidig vinterhantering, är vi här för att ta hand om varje detalj. Utforska våra skräddarsydda tjänster och låt oss vårda din trädgård med hängivenhet och expertis. Din trädgård, vår passion.

Trädgårdsskötsel Göteborg, för dig som inte vill eller har tid

Våra trädgårdsskötare sköter allt åt dig!

Vi är experter på att ta hand om allt i vår tjänst ”Trädgårdsskötsel Göteborg” – från noggrann gräsklippning till skapandet av välskötta häckar, buskar och träd enligt dina specifika önskemål. Oavsett om ditt projekt är stort eller litet, är vi redo att erbjuda skräddarsydda lösningar som motsvarar dina behov. Vår kompetenta personal tar sig an allt från rensning av gräs i slänter och diken till omplanteringar och trädavverkning. Vi strävar efter att leverera resultat som går bortom förväntningarna, varje gång.

Trädgårdstjänster

TRÄDGÅRDSSKÖTSEL ÅRET RUNT: Helhetsskötsel för dig som vill ge oss en större kontroll över växtligheten och skötseln av trädgårdsytorna. Vi berättar om hur din trädgård och växtlighet kan utvecklas, sköter om dina växter och skapar förutsättningar för biologisk mångfald.

TRÄDGÅRDSDESIGN OCH PLANTERING: Vi erbjuder trädgårdsdesign och ger förslag på växter. Vi kan hjälpa dig med plantering av perenner och buskar. Du får även tips om vilka växter som trivs bäst i olika delar av trädgården.

RABATTSKÖTSEL OCH BUSKAR: Vi rensar ogräs, jordförbättrar och gödslar. Vi ansar och klipper ner vissa perenner under vår och höst, eller för en andra säsongsblomning.Vi klipper alla sorters häckar och formklipper buskar. Ogräs i rabatter, mellan plattor, i din gräsmatta avlägsnas.

GRÖNYTESKÖTSEL: Gräsklippning och kanttrimning kan beställas vid enstaka eller löpande tillfällen. Vi erbjuder gödsling och renovering av gräsmattor med lättare håligheter och gropar.

Vårstädning

Boka vår ”Trädgårdsskötsel Göteborg” och låt oss ta hand om allt det tuffa arbetet åt dig. Våra erfarna trädgårdsmästare är experter på allt från att klippa ner fjolårets perenner och kratta ihop löv till att rensa rabatter, klippa sly och beskära buskar, träd och häckar.

Under våren händer mycket i trädgården, och en noggrann vårstädning är avgörande trädgårdsskötsel för att säkerställa en stark start på säsongen. Genom att ge trädgården den omsorg den förtjänar ger du den bästa förutsättningarna att blomstra och frodas.

När du bokar vår vårstädning får du inte bara en välstädad trädgård – du får en trädgård med den där extra touchen som gör den unik. Låt oss ta hand om denna viktiga förberedelse och skapa en trädgård som inte bara ser fantastisk ut utan också är redo för att blomstra under hela säsongen.

Sommarskötsel

Drömmer du om att avnjuta en vacker trädgård utan att känna pressen av obekvämt arbete? Vi har den perfekta lösningen för dig. Vår trädgårdsskötsel tar hand om allt det tunga arbetet, så att du kan njuta av din trädgård på dina villkor.

Slut med gräsklippning, ogräs och annat trädgårdsarbete som stör din ro. Med vårt sommaravtal kommer du aldrig behöva oroa dig över att trädgården tar upp din värdefulla tid. Vårt dedikerade team av trädgårdsexperter tar hand om allt det praktiska, medan du kan luta dig tillbaka och njuta av en välskött och avkopplande trädgård.

Vi skräddarsyr varje avtal inom vår tjänst ”Trädgårdsskötsel Göteborg” för att inkludera det som är mest relevanta för dig. Så om du vill ha en trädgård som är redo att imponera på sommarsolen utan att du behöver lyfta ett finger, är IKAB din perfekta partner.

Var det inte ”Trädgårdsskötsel Göteborg”du inte vad du letade efter?

Utforska våra övriga tjänster

Trädgårdsskötsel Göteborg

”Trädgårdsskötsel Göteborg”

Skicka en intresseanmälan så kontaktar vi dig