Trädgårdskötsel Göteborg

Trädgårdsskötsel Göteborg med omnejd - vi tar hand om din trädgård.

Trädgårdskötsel Göteborg

Trädgårdsskötsel Göteborg med omnejd

Trädgårdsskötsel Göteborg – Vi utför det mesta inom trädgårdsskötsel Göteborg med omnejd. Vi klipper gräs och formar häckar, buskar och träd enligt dina önskemål. Inget uppdrag är för litet eller för stort för att vi skall offerera en bra lösning. Även röjning av gräs i slänter och diken utförs enligt önskemål. Du kan även utöka servicen till att även omfatta pool och andra fastighetsuppdrag, du kan läsa mer om våra övriga tjänster på sidan om fastighetsskötsel Göteborg. Uppdragen omfattar oftast även rabatter, diverse omplanteringar och ibland fäller vi även träd. Trädgårdsservice Göteborg kan du beställa för enstaka tillfällen eller regelbundet återkommande. Om du vill ser till att din trädgård är i toppskick, året runt. 

När vi kommer ut för att jobba i er trädgård, är det lättast att vi första gången får en genomgång på plats. Detta gäller  oavsett om det är en villa en BRF eller kommersiell fastighetsträdgård. Om det är saker som skall transporteras bort eller ifall vi skall ha med oss något hör du bara av dig via telefon. Om det inte är brådskande kan du istället berätta dina önskemål när vi är på plats, så tar vi med det nästa gång. Om ni önskar kan vi ta med  till exempel jord, gödsel eller att grenar och gamla växter även behöver transporteras till närliggande återvinningsstation.

Vårstädning

Boka in en vårstädning av oss och låt oss göra trädgårdsarbetet. Vi gör allt från att klippa ner fjolårets perenner, kratta ihop löv, rensa rabatter till att klippa sly, beskära buskar, träd och häckar. På våren händer det mycket i trädgården och att göra en ordentlig vårstädning hjälper verkligen trädgården att få en bra start in i säsongen, som den så väl behöver. Och visst är det skönt att få en fint rensad trädgård med extra touch i kanten.

Sommarskötsel

Vill du njuta av en skön trädgård men bara göra det du vill och har tid med. I så fall har vi lösningen både för sommarstugor, villor och större fastigheter. Gräsklippning, ogräs och annat trädgårdsarbete som stör vilan är ett minne blott med ett sommaravtal hos oss. 

Höststädning

På hösten kan det finnas behov av trädgårdsarbete med att täcka och skydda känsliga växter, bädda in planteringar med löv från trädgården, klippa ner överblommat även rensa ut sommarblommor. Vi krattar även bort löv från gräsmattan, planterar höst- och vinterfint och mycket mer. Vi gör allt för att trädgården ska få återhämta sig så att den sedan kan ladda upp för kommande säsong. 

Snöskottning och halkbekämning

Trädgårdsarbete Göteborg kan även inkludera tjänsten snöröjning och halkbekämpning, det går även att ringa in vid behov. Är du bortrest så skall man tänka på att en skottad tomt även minskar risken för att få inbrott. Vintrar där det faller väldigt mycket snö kan även taken behöva skottas, även det kan vi hjälpa dig med. Ett skottat tak är även viktigt för säkerheten för människorna som vistas i och utanför huset. Försäkringsbolagen kräver dessutom ofta att taket är skottat för att man ska få ersättning vid en eventuell skada. 

Rot- och rutarbete för privatpersoner

Skatteverkets regler – vi reserverar oss för eventuella ändringar läs det senaste från skatteverket.

 • häck- och gräsklippning samt krattning och ogräsrensning som utförs på tomt eller i trädgård i nära anslutning till bostaden.
 • klippning buskar, vattning och gödning i samband med klippning och ogräsrensning, höstgrävning av land och även omgrävning av kompost.
 • arbetskostnad för bekämpning av mossa i gräsmatta oavsett om mossan bekämpas för hand, med maskin eller med kemiska medel.
 • beskärning, fällning och även borttagande av träd och buskar.
 • röjning av sly, stubbfräsning och vedkapning.
 • planteringsarbeten även anläggning av gräsmatta,
 • anläggning, underhåll och reparation av murar, uppfarter, båtbryggor, staket eller trädgårdsgångar. Exempel på sådana anläggningsarbeten är sten- och plattläggning samt asfaltering.
 • göra markarbeten för att dra in el-, vatten- och avloppsledningar samt avloppsbrunnar, till exempel trekammarbrunnar; det gäller även vid indragning av kommunalt vatten och avlopp
 • göra markarbeten för avlopp, till exempel infiltrationsanläggningar eller infiltrationsbäddar; se även anläggningar för avlopp
 • göra markarbeten för värmeförsörjning; se även installation av värmepumpar under VVS
 • göra markarbeten för ledningar av elektronisk kommunikation, till exempel bredband och fiber; se även installation av bredband och fiber under Fiber- och it-tjänster (rut)
 • dränera husgrunder
 • göra sprängarbete som krävs för att bygga en utbyggnad och återställa mark till ursprungligt skick efter att ett gräv- eller markarbete har utförts (inom sex månader)
 • arbeta som kranskötare eller grävmaskinist på tomten, oavsett om maskinen står på eller i anslutning till den.
Kontakt Urban

Vill du veta mer om våra tjänster?