Stenläggning Göteborg

Stenläggning Göteborg med omnejd till låga priser.

Stenläggning Göteborg

Stenläggning Göteborg med omnejd

Fastighet med stenläggning

Stenläggning Göteborg: En väl utförd stensättning kan göra en stor skillnad på en trädgård eller uppfart. Prata med oss om förslag. Hela miljön kan få mera liv och det finns stora möjligheter till variation och fantasi. Vi är utför ett flertal former av stensättning, bland annat murar, terrasser, odlingsbäddar, inramning av rabatter och mycket annat. Läs även på vår sida trädgårdsdesign.

Stenläggning i trädgården

När det handlar om vad våra stensättare/stenläggare kan erbjuda så finns det knappt några gränser när det handlar om att skapa vackra utemiljöer. Det fungerar i olika typer av miljöer också. Det är visserligen enklare att utför en stenläggning på en plan yta – som en trädgård – men det fungerar lika bra på en backig gård. Vi har erfarenheten och kunskapen att klara av sådana utmaningar när det handlar om stenläggning.

Murar, trappor och golv

Men vi kan också anlägga en ny mur och/eller ornament i natursten om du uppskattar en gammaldags rustik stil på din tomt. Vi kan bygga stentrappor och ett extra golv utomhus – ett golv som dessutom är hållbart och har en riktigt lång livslängd och blir snyggare och snyggare med åren. Med olika mönster och färger kan vi skapa en miljö som säger någonting om vem du är. 

Vill du veta mer om vilka möjligheter du har när det handlar om stenläggare? Kontakta oss så kan vi berätta om de stenvarianter som finns på marknaden vilka möjligheter de skapar.

Kontakt Urban

Vill du veta mer om våra tjänster?