Trädgårdsdesign Göteborg

Vi utför trädgårdsplanering och bygger trädgården precis som du som kund vill ha det.

Trädgårdsdesign Göteborg

Design och trädgårdsplanering

Trädgårdsdesign Göteborg

Vi utför trädgårdsdesign/ trädgårdsplanering i Göteborg med omnejd och kan förverkliga din dröm i trädgården. Vi planerar och bygger enligt dina idéer med kunnig personal och de rätta maskinerna. Vi är med er från början till slut, vilket gör att ni kan känna er trygga med oss som en pålitlig samarbetspartner.

När det gäller anläggningen av er mark är det viktigt att vi utformar trädgårdsdesignentillsammans, så att den frodas som ni önskar. Vi är experter inom området växter, träd och örter. Med stor omsorg planerar vi med er och bygger upp en trädgård som ni kommer bli nöjda med. Oavsett om det gäller en privat fastighet, en brf eller ett större markområde ser vi till att ni blir nöjda med det arbete vi utför.

Trädgårdsförslag

Det är viktigt att vi ritar upp designen och planerar ordentligt, vilket börjar med en titt på själva området som ska anläggas, och även hur det ser ut under de olika årstiderna. Vi gör upp en plan över området och skissar på idéer. När en färdig skiss över området är klar tar nästa steg vid.

 

Vi tittar på markarbetet som behöver göras och en detaljplan med alla växter, trädgårdsgångar och murar färdigställs. Justeringar och kostnadsförslag diskuteras och även datum för uppstart planeras in. Ta även en promenad i botaniska trädgården för inspiration om du vill.

Uppbyggnad av trädgård

Vi bygger upp trädgården enligt trädgårdsplanen och har maskiner och personal för att kunna arbeta snabbt, effektivt och noggrant.  Grävmaskiner i olika storlekar ser till att grävning och schaktning blir ordentligt utförda. Vi kan även flytta jordmassor om det behövs eller använda en liten grävmaskin för att gräva ett hål för en damm eller pool på tomten.

 

Växter och planteringar iordningställs, gräsmattor rullas ut och murar/ staket monteras. Allt enligt kundernas önskemål. Vill ni sedan få professionell hjälp med med grönyteskötseln så har vi lösningar på det också, se även grönyteskötsel.

Kontakt Urban

Vill du veta mer om våra tjänster?

Trädgårdsdesign
Trädgårdsdesign Göteborg
Trädgårdsdesign Göteborg