Våra tjänster

Utforska vårt omfattande utbud av specialanpassade tjänster inom fastighetsförvaltning. Våra tjänster täcker allt från teknisk förvaltning och ekonomisk hantering till skräddarsydd fastighetsskötsel. Vi är här för att optimera och förenkla din fastighetsupplevelse

Känner du dig överväldigad av ditt fastighetsansvar?

Ta kontroll över din fastighets framtid med våra anpassade tjänster inom fastighetsförvaltning

Upptäck vårt mångsidiga utbud av tjänster inom fastighetsförvaltning och fastighetsskötsel, vi kombinerar expertis och engagemang för att säkerställa att din fastighet är i de bästa händerna. Alla tjänster går att kombinera och skräddarsy efter din fastighets behov.

Ekonomisk förvaltning

Utforska våra tjänster inom ekonomiska förvaltning. Med noggrannhet och hängivenhet skapar vi en stabil grund för din fastighets ekonomi. Vi tar hand om budgetar, bokföring och avgifter. Med våra tjänster inom ekonomisk förvaltning kan du vara trygg med att föreningens ekonomin är på topp.

Teknisk Förvaltning

Utforska våra tjänster inom teknisk fastighetsförvaltning. Med skicklighet och noggrannhet tar vi hand om din fastighets välbefinnande. Vi hjälper dig med allt från underhålsplanering, offertförfrågningar, underhållsplaner till lokalvården. Vårt dedikerade team är alltid redo att hjälpa dig och din fastighet.

Fastighetsskötsel

Utforska våra tjänster inom fastighetsskötsel. Med hängivenhet och noggrannhet tar vi hand om utvändigt och invändigt underhåll på din fastighet. Vi hjälper dig med allt från trädgårdsunderhåll till målning av allmänna utrymmen. Vårt dedikerade team är alltid redo att hjälpa dig och din fastighet.

Totalförvaltning

Utforska vår tjänster inom totalförvaltning. Alla fastigheter är unika. Därför erbjuder vi möjligheten att kombinerar alla våra tjänster och skräddarsy en lösning som passar just din fastighet.

Vaktmästartjänster

Utforska våra vaktmästartjänster. Vi säkerställer att din fastigheten är under uppsikt dygnet runt och att eventuella akuta situationer hanteras omedelbart. Vår jourtjänst är alltid redo att hjälp dig!

FRågor och svar

Vanliga frågor

Ekonomisk förvaltning innebär hantering och optimering av alla ekonomiska aspekter av en fastighetsverksamhet, inklusive budgetering, bokföring, fakturahantering, hyresadministration och ekonomisk rapportering. Målet är att säkerställa en stabil och effektiv ekonomisk drift för fastigheten eller föreningen.

Teknisk förvaltning innebär att hantera och optimera alla tekniska aspekter av en fastighetsverksamhet. Det inkluderar underhåll, reparationer, tillsyn av tekniska system och installationer, samt att säkerställa att fastigheten uppfyller de tekniska kraven och normerna. Målet är att skapa en säker och välfungerande miljö för fastighetens boende och verksamheter.

Totalförvaltning innebär att vi tar ett helhetsgrepp över alla aspekter av din fastighet. Det inkluderar både teknisk förvaltning, ekonomisk förvaltning och fastighetsskötsel. Genom att kombinera dessa tjänster skapar vi en skräddarsydd lösning som säkerställer att din fastighet är i bästa möjliga skick och att alla aspekter av förvaltningen hanteras effektivt och professionellt.

Vår förvaltare håller dig kontinuerligt uppdaterad om dina ärenden. Genom att hålla en löpande kommunikation via telefon, möten och mejl ser vi till att du alltid har insyn i statusen och framstegen för ditt projekt eller din förvaltning. Vårt mål är att du ska känna dig engagerad och informerad under hela processen. Vi strävar efter åtminstone en uppdatering varje månad för att säkerställa att du är medveten om vad som pågår. Din förståelse för processen är viktig för oss, och vi är här för att se till att du är informerad och delaktig.

Våra priser är anpassade efter den specifika omfattningen av hjälp och service som du behöver för din fastighet. Eftersom varje fastighet är unik och har olika behov kan våra priser variera. Vi strävar efter att erbjuda kostnadseffektiva lösningar som ger maximalt värde för våra kunder.

Det bästa sättet att få en exakt uppfattning om prissättningen är att boka in ett möte med oss. Då kan vi diskutera dina önskemål, behov och förväntningar och skräddarsy en lösning som passar just din fastighet och budget. Vi är öppna och transparenta när det kommer till våra priser, och vi ser fram emot att skapa en skräddarsydd plan som passar dina behov på bästa möjliga sätt.

Vi anpassar våra priser för att möta dina specifika krav och mål. När det gäller fakturering använder vi en månatlig faktureringsmodell. Vi tillhandahåller både E-fakturor för snabb och smidig hantering samt traditionella fakturor via post om så önskas. På detta sätt strävar vi efter att erbjuda flexibilitet och bekvämlighet för våra kunder. Om du vill ha en mer detaljerad översikt över våra priser och faktureringsmetoder rekommenderar vi att du bokar ett möte med oss där vi kan diskutera dina behov och ge dig en mer exakt uppfattning.

Vårt mål är att vara så tillgängliga som möjligt för våra kunder. Vi strävar efter att svara på dina frågor och förfrågningar inom en vecka. Vi förstår att snabb respons är viktigt för att du ska kunna fatta informerade beslut och känna dig trygg med våra tjänster. Om det skulle uppstå någon situation som kräver omedelbar uppmärksamhet, har vi även en jourtjänst som kan hjälpa dig dygnet runt. Ditt förtroende är viktigt för oss, och vi gör vårt bästa för att säkerställa att du alltid får den hjälp du behöver i rätt tid.

Vårt mål är att vara på plats inom 2 timmar efter att du har kontaktat oss. Vi förstår vikten av snabb åtgärd vid akuta situationer och strävar alltid efter att vara där för att lösa eventuella problem så snabbt och effektivt som möjligt. Din trygghet och tillfredsställelse är vår högsta prioritet.

Hitta du inte svaret på din fråga?info@ikab.org

IKAB- din framtid inom fastighetsförvaltning och fastighetsskötsel

När du väljer IKAB väljer du en partner som är engagerad i din fastighets framtid. Vi förstår att fastighetsförvaltning är mer än bara underhåll – det handlar om att skapa en upplevelse för de som bor och arbetar där. Vårt mål är att skapa en miljö där människor trivs och där fastigheten når sin fulla potential.

Vi har byggt upp vår expertis genom åren och vår erfarenhet är din fördel. Vi erbjuder inte bara fastighetsförvaltning och fastighetsskötsel; vi erbjuder möjligheten att förvandla din fastighet till en välkomnande och imponerande plats. Genom att kombinera noggrannhet och innovation sätter vi standarden för kvalitet inom fastighetsförvaltning.

Vi är stolta över att vara en del av din fastighets framgångssaga. Genom att samarbeta med oss får du tillgång till en dedikerad partner som inte bara hanterar detaljerna utan också förstår din vision. Vi arbetar hårt för att förstå dina behov och anpassar våra tjänster därefter, oavsett om det handlar om ekonomi, underhåll eller att skapa en trivsam miljö för de boende.

Det är dags att se din fastighet som en investering i framtiden. Med IKAB vid din sida får du inte bara en fastighetsförvaltare – du får en partner som är engagerad i att öka värdet och förbättra trivseln för varje fastighet. Vi är redo att ta din fastighet till nästa nivå. Kontakta oss idag för att starta resan mot en bättre fastighetsframtid med IKAB.

Har du nyligen blivit tilsatt i styrelsen för din bostadsrättsförening?

Här hittar du relevant information

Vänta inte

Kontakta oss idag för en gratis konsultation